WERKZAAMHEDEN

(Vracht) Autobelettering

 

Reclame op auto's of vrachtwagens is een goede en relatief goedkope manier om uw bedrijf te promoten. Denk eens wat adverteren kost, en dit is vaak eenmalig terwijl u de belettering net zo lang kunt laten zitten als u wilt.

Decoratie / Full-colours

 

Ook voor speciale wensen bent u bij Cees'Effect aan het juiste adres. Zo kunnen wij door middel van airbrush-spuiten of met behulp van een full-colour machine uw auto, vrachtauto, motor of elk ander voorwerp verfraaien met een persoonlijk tintje.

Industriële reclame

 

Ook voor industriële reclame heeft Cees'Effect de juiste machines en materialen in huis. Bij industriële reclame moet u denken aan beveiligingsstickers voor machines, stickersets voor pompen, aggregaten, bouwmachines en andere industriële doeleinden.

Gevelreclame

 

Gevelreclame speelt vaak een belangrijke rol voor de herkenbaarheid van uw bedrijf. Het geeft uw bedrijf een eigen uitstraling zodat uw klanten u moeiteloos kunnen vinden en herkennen. Er zijn vele mogelijkheden op het gebied van gevelreclame.

Ontwerp

 

Heeft u een ruw idee voor uw belettering, of moet er een nieuwe huisstijl worden bedacht? Bij Cees'Effect maken wij voor u een ontwerp op maat. Door het ontwerpen en uitwerken van ideeën kunnen wij u een duidelijke beeld geven van het uiteindelijke eindresultaat.

Binnen en buiten reclame

 

Voor een goede bereikbaarheid van uw bedrijf is duidelijke bewegwijzering en herkenbaarheid van essentieel belang. Ook binnen een bedrijf is vaak een duidelijke bewegwijzering gewenst. Cees'Effect verzorgd zowel de reclame voor binnen als buiten. voor elke toepassing is een passende bewegwijzering te vinden.

Stickers

 

Bent u op zoek naar adresstickers, veiligheidsstickers of stickers voor op uw auto, motor of boot? Bij Cees'Effect maken we stickers voor alle uiteenlopende doeleinden. U kunt het zo gek niet bedenken of wij kunnen het maken. Wij maken stickers in elke vorm, kleur, grootte en lay-out. ook magneetplaten behoren tot de mogelijkheid. Door gebruik te maken van printmachines vallen de kosten ook voor kleine oplages reuze mee.

Spandoeken

 

Een spandoek met uw reclame erop is een ideale oplossing bij bijvoorbeeld tijdelijke projecten. Zo kan een spandoek aan een bouwsteiger of gevel worden geplaatst, of op een markt, beurs of tentoonstelling achter de kramen worden opgehangen. Een spandoek is een snelle en doelgerichte manier van reclame maken. Ze zijn op vrijwel iedere plek snel en eenvoudig te plaatsen, en misschien wel net zo belangrijk, ook snel en eenvoudig weer te verwijderen en op te bergen.